Hacker Attitude on

Hacker Attitude

Hyödynnämme tutkimuksen ja yritysmaailman parhaita menetelmiä asiakkaillemme sopivien ratkaisujen löytämiseksi.

Creating Value

Luomme asiakastarpeen ymmärrykseen perustuvaa, mitattavaa ja merkityksellistä lisäarvoa.

Aiming for Impact

Tavoittelemme aina aitoa vaikuttavuutta sekä toimeksiantojen valinnassa että niiden toteutuksessa.

Nostetaan toiminta uudelle tasolle.

MEISTÄ

Business Hackerin matka alkoi vuonna 2019 palosta kehittää yritysten liiketoimintaa. Oli kyse sitten uudesta liiketoiminnasta, kasvukivuista tai haastavasta muutostilanteesta, markkinatilanteiden vaihtelu ja kiristyvä kilpailu pakottaa vakiintuneenkin yrityksen välillä takaisin piirustuspöydän ääreen.

Kehitetään kehitystä.

Ei selkeää suuntaa? Katsotaanko omaa toimintaa liian läheltä? Halutaanko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä? Säästetäänkö aikaa ja ulkoistetaan kehitysprosessia?


Yrityksemme tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina t&k-hankkeiden rahoittamisen naulaamisesta kehitysprosessin rakentamiseen, taustatietojen selvittämiseen ja lopputulosten varmistamiseen. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikaisia kumppaneita, joiden hihasta voi nykäistä niin pienissä jutuissa kuin isoissa kokonaisuuksissa.

Tommi Rissanen

Yrittäjä Tommi Rissanen on toiminut konsulttina yli 10 vuotta ja väitellyt LUT yliopistosta liiketoimintamallien muutokseen liittyen. Tommin ammattitaitoa voidaan kuvailla yrityshakkeroinniksi – kyvyksi löytää uusia tapoja kasvattaa liiketoimintaa kestävästi. Tommi auttaa yrityksiä


1) Rakentamaan ja muuttamaan liiketoimintamallejaan,


2) luomaan tuloksellisia T&K-hankkeita ja saamaan niille rahoitusta,


3) ymmärtämään uusia tapoja tuottaa asiakasarvoa.


Tommin väitöskirja koski liiketoimintamallien kokeiluja korkean teknologian yhtiöiden kansainvälistymisprosesseissa. Hän on tutkinut ja konsultoinut kaikenlaisia yrityksiä startupeista vakiintuneisiin yrityksiin heidän liiketoimintamalliensa kehittämisestä ja muotoilusta. Hän on myös menestyksekkäästi rakentanut kymmeniä julkisesti rahoitettuja projekteja eri toimialojen yrityksille.


Ota yhteyttä Tommiin LinkedInin, Facebookin tai Twitterin välityksellä. Voimme sopia myös yhteisen maksuttoman palaverin, jossa keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä tarkemmin.

Tommi@businesshacker.fi
+358 40 1645364