Meistä

Business Hacker on

 

 

 

Hacker Attitude

Hyödynnämme tutkimuksen ja yritysmaailman parhaita menetelmiä uusien ennakkoluulottomien ratkaisujen löytämiseksi asiakkaillemme.

Creating Value

Luomme asiakkaillemme merkityksellistä, konkreettista ja mitattavaa  lisäarvoa.

Aiming for Impact

Tavoittelemme aina aitoa vaikuttavuutta sekä toimeksiantojen valinnassa että niiden toteutuksessa.

Nostetaan toiminta uudelle tasolle.

Business Hacker syntyi vuonna 2019 kun pitkä konsulttikokemus yhdistyi vuosien tutkimukseen liiketoimintamalleista. Oli käynyt selväksi, että liiketoimintamalleista puhutaan paljon, mutta hyvin harvoin päästään konkretiaan. Tämän konkreettisen ja merkityksellisen liiketoiminnan kehittäminen on Business Hackerin missio.

Katse tulevaisuuteen.

Elämme hyvin voimakkaiden ja arvaamattomien muutosten aikaa. Perinteiset liiketoimintamallit eivät toimi ja asiakastarpeet muuttuvat nopeasti. Tarvitaan radikaaleja, konkreettisia muutoksia, joilla on mitattavissa oleva vaikutus liiketoimintaan.

Business Hacker pureutuu asiakkaiden tarpeiden ja toimintaympäristön muutoksen ytimeen ja rakentaan yrityksen avainhenkilöiden kanssa yhdessä uusia radikaaleja ratkaisuja niihin. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikaisia kumppaneita matkalla kohti menestystä.

Tommi Rissanen

 

Yrittäjä Tommi Rissanen on toiminut konsulttina vuodesta 2010 ja väitellyt LUT yliopistosta aiheenaan “Business Model experimentation”. Tommi on Business Hacker. Hän auttaa yrityksiä


1) rakentamaan ja muuttamaan liiketoimintamallejaan;


2) luomaan tuloksellisia T&K-hankkeita ja saamaan niille rahoitusta;


3) ymmärtämään uusia tapoja tuottaa asiakasarvoa.

Tommin väitöskirja käsitteli iteratiivista liiketoimintamallien kehittämistä high-tech -yritysten kansainvälistymisprosesseissa. Hän on tutkinut ja konsultoinut yrityksiä startupeista pörssiyrityksiin heidän liiketoimintamalliensa kehittämisessä ja kehityshankkeiden rakentamisessa. 

Ota yhteyttä Tommiin LinkedInin, Facebookin tai Twitterin välityksellä. Voimme sopia myös yhteisen maksuttoman palaverin, jossa keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä tarkemmin.

 

 

Tommi@businesshacker.fi
+358 40 1645364